automatisera MED RPA

Idag går det att enkelt automatisera många administrativa processer med hjälp av RPA, Robotics Process Automation. Väljer ni rätt rutiner så kan insatsen betala sig själv redan inom ett par månader.
platshållarbild på en katt

Detta är RPA

RPA ger dig digitala medarbetare som mycket snart kan bli lönsamma genom:

  • bättre svarstider – internt och externt
  • bättre arbetsmiljö för medarbetare som kan fokusera på värdehöjande uppgifter
  • lägre kostnader och
  • högre datakvalitet.

Med RPA kan er organisation bli effektivare, få lägre kostnader och dessutom ge kunder, leverantörer och anställda en förbättrad service.

Så jobbar vi med RPA

Vi på Curago har erfarenhet av alla skeden som ett RPA-initiativ innehåller. Vi hjälper er vare sig ni vill komma igång snabbt med ett test eller om ni har fastnat i uppskalningen av era RPA-processer. Tillsammans med partners kan vi även ta ett helhetsansvar för genomförande och drift.

Innan automatiseringen startar så gör vi en processöversyn tillsammans med organisationens medarbetare. Det är av stor vikt att vi automatiserar rätt process och skapar rätt processer innan vi automatiserar – tillsammans minskar vi riskerna för suboptimering och onödiga kostnader i form av underhåll.

Resultatet

Vårt angreppssätt ger dig rätt start, en kvalitetssäkring under genomförandet och möjligheter till att skala upp när organisationen är redo

christina sandberg

Vill du veta mer? Kontakta

Projektanalys

Står ni i startgroparna för ett nytt projekt eller funderar ni på hur era pågående ska drivas vidare? Vi hjälper er att analysera nuläget och staka ut riktningen för en framgångsrik fortsättning.

NIS-direktivet

Om er verksamhet levererar en tjänst som är samhällsviktig, då kan ni omfattas av NIS-direktivet. Vi vet vad som krävs för att efterleva kraven och hur ni tar er dit på ett hållbart sätt.