Intervju med vår medarbetare Annika

Jag slår mig ner mitt emot Annika Lehes och liksom golvas av hennes glada leende och varma utstrålning ☀
Det är tydligt; Här har vi en person som skapar impact!

Hej där Annika – jag vet att du är en duktig och uppskattad projektledare i ditt konsultuppdrag men idag ska vi prata om din andra passion: Personlig utveckling och IDG (Inner development goals).

Haha hej du! Ja, för över 20 år sedan fångades mitt intresse för personlig utveckling och genom åren har det bara växt sig starkare. Att på djupet lära känna sig själv och bättre förstå varför människor ibland är så olika gör det enklare att samverka utifrån förståelse, glädje och nyfikenhet.

Nu fördjupar jag mig inom ramverket IDG – Inner Development Goals. Inom IDG ställer man sig frågan: Vilka färdigheter och egenskaper behövs för att uppnå hållbarhetsmålen till 2030? 
Utifrån detta har fem områden tagits fram: 
Varande
Tänkande
Relaterande
Samarbete
Agerande.

I världen vi lever idag behöver människor mer än någonsin öka sin självinsikt och förståelse för andra människor, vi behöver helt enkelt utveckla dessa kompetenser, precis som vi gör med allt annat. Här är ramverk och verktyg viktiga hjälpmedel för att bryta invanda mönster och dåliga vanor.

Det är roligt att se att IDG fått stor genomslagskraft och att företag som IKEA och Google är partners och jobbar med de här förmågorna i tex ledarskapsprogram och som bedömning av kandidater vid rekrytering.

Så spännande och bra 🚀
Tack Annika! Nästa gång bjuder jag på kaffet!

#IDG#konsultlivet#personligutveckling#curago

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar