Intervju med våra medarbetare Åza, Carolina och Klas

Dags för ett kort nedslag i våra duktiga konsulters vardag och ta dem lite på pulsen! Hej på er, Åza, Carolina och Klas! Ni ser ut att må bra och vara fulla med energi, härligt – vi kör en presentationsrunda!

Vem är du, vad gör du, och vad gör dig glad?! 😍

Jag heter Åza (tjejen med mörkt hår) och jag får energi av att ha kul på jobbet!

Att driva Curago som bolag och vara ute hos kund är en fantastisk kombination för mig. Dessutom är mitt nuvarande uppdrag hos en kund som ligger i framkant gällande att driva samhällsutveckling och hållbarhetsfrågor. Det gör att jag känner lite extra i hjärtat när man får vara med och påverka!

Jag heter Carolina och är tjejen i svart i mitten.
Solsken i november gör mig glad ☀

Jag älskar mitt uppdrag hos en kund på framkant inom EV-branschen där jag utöver mitt produktägarskap inom Digital både leder och stöttar globala finansiella implementationer av varierande omfattning och komplexitet.

Och jag heter Klas och jag hjälper våra kunder in i en modern molnbaserad ERP-värld. Vi går från statiska OnPrem ERP-system och stora uppgraderingsprojekt till lösningar med löpande uppdateringar; ”evergreen”.
Fokuset flyttas från IT-drivna ERP-projekt med traditionell systemförvaltning till ERP som drivare i att ständigt utveckla förmågor och skapa mervärde i verksamheten och i affären. 
Vad gör dig glad då..? Segling i alla dess former och i alla väder gör mig alltid på gott humör!

Kul att ses, nu får ni rusa vidare! Behöver du och ditt bolag en Carolina, Åza eller Klas så hör av dig till oss på Curago 👋

#konsultlivet#verksamhetsutveckling#curago

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar