Mingel med nya kunder och kontakter

Härligt mingel med kunder och nya kontakter!

I onsdags hade vi på Curago förmånen att bjuda in till vårt första vårevent! Temat för kvällen var de vackra rosa körsbärsblommorna som just nu blommar på Järntorget, och vi valde att följa deras färgschema genom att bära rosa tröjor och dessutom dekorera vårt kontor med blommor i samma kulör.

Tanken med eventet var att ge våra befintliga kunder något extra men även ett tillfälle att lära känna nya kontakter. Det var också en härlig möjlighet för oss att fira in våren tillsammans på ett avslappnat och roligt sätt.

Vi la stor vikt vid att skapa en balans mellan jobbrelaterade ämnen och sociala möten, vilket resulterade i mycket mingel och chansen att lära känna varandra bättre. Vi är övertygade om att det kommer leda till nya spännande affärsmöjligheter i framtiden.

Vinprovning var en höjdpunkt på kvällen, där vår vinkunniga Annika Gabrielsson presenterade sitt förslag på sommarens vin. Vi bjöd även på en dragning om vårt hållbarhetsuppdrag “Avoided emissions”, där vi med vår kund delade slutsatser om hur vi genom digitalisering arbetar för att uppnå ett klimatneutralt Sverige år 2045.

Det var en fantastisk kväll och vi hoppas ni hade en lika givande men framförallt rolig kväll. Vi planerar att göra detta till en årlig tradition och ser fram emot att träffa er alla igen för att fortsätta att bygga värdefulla relationer tillsammans. Tack för att ni var med och gjorde det så roligt!

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar