Det här är Curago

Curago vägleder och stöttar verksamheter i förändring. Vi är ett konsultbolag med senior expertis inom ledning, styrning och verksamhetsutveckling. Till oss vänder sig företag och organisationer för att komplettera sin kompetens gällande förändring.
Oftast – men inte alltid – så har våra kunder precis som vi sin bas i Västsverige.

På Curago arbetar konsulter med gedigen erfarenhet. Men vi förenas också av ett gemensamt förhållningssätt som präglas av kurage och professionell prestigelöshet. Vi gör ingenting halvhjärtat. Tvärtom tillför varje Curagokonsult pulsen hos ett helt lag. Tillsammans löser vi komplexa problem för våra kunders räkning, samtidigt som vi hämtar inspiration och energi från varandra.

Den som anlitar oss får såväl relevant spetskompetens som ett team av kloka huvuden på sin sida. Det i sin tur ger både goda resultat och en tryggare förändringsresa.

Hållbarhet 

Curago har valt att ansluta sig till branschföreningen Digitaliseringskonsulterna i syfte att accelerera vårt strategiska arbete för ett smart och fossilfritt samhälle. För att Sverige ska bli fossilfritt kommer det krävas en transformation av hela samhället. De lösningar som digitalisering möjliggör och som vi hjälper våra kunder att implementera har mycket stor potential att minska de globala utsläppen av växthusgaser.

Genom vårt medlemskap i föreningen vill vi hjälpa samhället att se och använda digitaliseringens möjligheter. Medlemskapet innebär att vi aktivt bidrar till att stötta politik, näringsliv och offentlig sektor i att förstå hur Sverige, genom digitalisering och innovation, snabbt kan transformeras till ett fossilfritt välfärdssamhälle med ökad konkurrenskraft och tillväxt som resultat. #digital4climate

”En av Curagos viktigaste värderingar är Hållbarhet. Vi har ett ansvar såväl gentemot oss själva som mot våra kunder att identifiera och leverera långsiktigt hållbara lösningar, utifrån ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt perspektiv. Tillsammans är vi starkare, därför är det naturligt för oss att i samverkan med övriga Digitaliseringskonsulter stödja vår omgivning i denna allas vår gemensamma resa.” 

Anders Theodorsson / CEO Curago

Våra tjänster

 Oss kan du anlita som traditionella konsulter, för att tillträda en interimsroll eller för att lösa ett specifikt problem.

Vårt team

Det är människorna som är Curago.
Hitta den person eller kompetens
som du letar efter här.

Jobba hos oss

Vi är varandras lagkamrater och arbetsmiljö. Att checka in på jobbet ska vara som att komma hem.