Prioriteringar i jobbsökandet

Vad är dina prioriteringar när du är på jakt efter nya karriärmöjligheter? Vad söker du hos en framtida arbetsgivare? För att hitta en arbetsgivare som passar ens egna behov och önskemål är det viktigt att veta vad man prioriterar när man söker nytt jobb.

Vad är viktigt för dig när du söker ett nytt jobb och en ny arbetsgivare?

– Prioriterar du lön, arbetsuppgifter, kultur, utvecklingsmöjligheter eller något annat?
– Hur viktigt är det för dig att jobba för en arbetsgivare som visar samhällsengagemang och vars värderingar stämmer överens med dina egna?
– Vilken roll spelar flexibilitet och balans mellan arbete och fritid för dig?
– Hur viktigt är det för dig att ha möjlighet att påverka och delta i beslutsprocesser?

Att hitta en bra arbetsgivare är viktigt för den som söker ett nytt jobb. Men för att de anställda ska stanna kvar och inte börja se sig om efter ett nytt jobb, är det också viktigt att arbetsgivaren fortsätter att vara bra. Vad tycker du att arbetsgivare kan göra mer av eller göra bättre för att behålla sina anställda?

På Curago jobbar vi kontinuerligt med både rekryteringsprocess och onboarding av nya medarbetare, men vi jobbar också med aktiviteter och insatser för att behålla våra befintliga medarbetare. Att känna sig delaktig i företaget och dess utveckling, även om man är konsult och jobbar ute hos kund, tycker vi är viktigt och alla medarbetare ges därför  möjlighet att bli delägare i Curago.

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar