Välkommen Ann!

Med våren i antågande har vi den stora glädjen att välkomna en ny kollega! Ann Levin har jobbat med några av Göteborgs största bolag så som Stena LineDB SchenkerGöteborg Energi och Ericsson.

Välkommen Ann! Du är civilingenjör i botten, vad var det som gjorde att du blev IT-konsult?

– Jag arbetade med Telekombranschen i slutet av 90-talet och därifrån var steget vidare mot IT ganska kort. Nu har det snart blivit 20 år inom projekt- och programledning.

Vad är det du gillar så mycket med konsultrollen?

– Jag tycker det är barnsligt roligt att komma till nya ställen och lära mig om nya verksamheter och verkligheter. Speciellt gillar jag att få vara med och göra förflyttningar och se till att människorna i organisationen är med på den resan. Jag har alltid varit intresserad av hur människor fungerar, både självständigt och i grupp.
 
Och var hittar man dig när du när du inte är på jobbet?

– Då spenderar jag gärna tid i stallet, eller till sjöss. Jag seglade med mina föräldrar första gången när jag var två månader gammal och det har blivit många timmar på havet sedan dess.
 
Förutom att Ann är flerspråkig och har bott i Madrid och Brasilien så har hon även en examen i sociologi. Det ser vi fram emot att få djupdyka mer i längre fram.
 
Varmt välkommen till oss på Curago!

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar

Påsken

Påsken, en tid då livet står i fokus. För några handlar det om religion, för andra om det liv som åter börjar spira i marken…

Läs mer »

Musik ska byggas utav glädje…

När den bruna dörren slås upp från trapphuset in till vårt kontor är vår skivspelare något av det första man ser. På prydliga hyllor längs väggarna står ett trettiotal vinylskivor uppradade, var och en noga utvald…

Läs mer »