Välkommen AnnSofie!

Vi öppnar 2024 starkt med en nyrekrytering! Välkommen AnnSofie McMillion! Berätta lite om dig själv, vad har du gjort tidigare?

Jag har verkat inom digital utveckling i snart 20 år och framförallt arbetat i roller som projektledare, strateg och kravställare. Det har varit alltifrån digitala transformationsresor, lanseringar av globala webbplattformar, utveckling av e-handel och kartläggning av kundresor. Jag har även jobbat med sociala mediekampanjer och gjort en och annan årsredovisning längs vägen!

Parallellt med det har jag haft ett ben i olika typer av start-ups och bland annat byggt upp Sveriges mest kreativa ballongdekorföretag 🎈

Låter spännande! Vad skulle du säga är dina främsta egenskaper?

Jag trivs bäst när jag får leverera värde i projekt, så under åren har jag blivit bra på att ställa kluriga frågor så att både kunden och kundens kund ska få ut så mycket som möjligt av de projekt jag är delaktig i! Sen är jag väldigt lösningsorienterad. Om det är något jag inte har ett svar på så betyder det inte att det är omöjligt, utan bara att jag inte har hittat rätt lösning än. 
Och jag gillar att få andra att må bra, så jag hittar gärna på små upptåg och överraskningar för människor runt omkring mig 🎊

Kul att höra! Varmt välkommen till Curago!

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar